Ronde van Zwitserland

The Virtual Tour de Suisse 22 on ROUVY. Voor veel renners is de achtdaagse etappekoers de laatste serieuze test voor de Tour de France die een kleine twee weken later begint.


Vandaag In De Ronde Van Zwitserland Gotthardpass Beautiful Roads Dangerous Roads Places To Visit

De renners trekken van Aesch naar Grenchen een tocht van net geen 177 kilometer.

. Favorieten etappe 1 Ronde van Zwitserland 2022. De Zwitser toonde zijn vorm in de GP Kanton Aargau van vrijdag die winnend werd afgesloten. De Ronde van Zwitserland is ook een volgende testcase voor Remco Evenepoel.

Met twee beklimmingen van 41km aan 46 procent en 28 kilometer aan 73 procent is het een echte rit voor de puncheurs. Dit jaar begint de Ronde van Zwitserland niet met een proloog maar met een rit van 178 kilometer. Experience the beauty of the Tour de Suisse online via ROUVY the Official Digital Partner of the tour.

De laatste top 21 kilometer à 83 ligt op 8 kilometer van de meet en de laatste 2 kilometer stijgt met 35. Na de Challpass - 62 kilometer à 55 en met de top op 14 kilometer van de finish - gaat het overwegend in dalende lijn naar de finish. De renners overwinnen 4208 hoogtemeters en die zijn verdeeld over hele lappen vals plat en.

De Belg van Quick-Step Alpha Vinyl ging in de aanval met Jakob Fuglsang en finishte uiteindelijk in de voorste groep. Minggu 12 Juni 2022. 2019 Maximilian Schachmann Wins 5th Stage Catalonie 29 Mrt.

Viermaal de Pfannenstiel 41 km a 46 procent en viermaal. De renners moesten allen individueel 109 kilometer over vlakke wegen afleggen in Frauenfeld. Onderweg moeten de renners vier keer een lus van 457 kilometer afleggen.

Avid hotel Corpus Christi - Portland an IHG Hotel Portland. Dag drie in de Ronde van Zwitserland. Parcours beklimmingen favorieten tijden en tv Etappe 1 - zondag 6 juni 2021.

Je kunt op deze manier de ronde namelijk ook gratis volgen. In de eerste rit moesten er in en rondom Küsnacht meteen acht beklimmingen afgewerkt worden. Op de laatste beklimming van de Küsnachter Berg roerden de klassementsmannen en.

Ronde van Zwitserland 2022. Volg de race live op Touretappenl. Mapped on the segments of the same courses as the actual pro race the virtual community races are open and free for anyone from June 13th to 19th.

De 85e editie van de Ronde van Zwitserland start op zondag 12 juni om de zondag erop de 19e te finishen. De finish ligt ook onderaan de afdaling. Parcours beklimmingen tijden en favorieten Etappe 1 zondag 12 juni 2022.

Op papier voer voor de. Ronde van Zwitserland 2022. Het zwaartepunt ligt wat dat.

Remco Evenepoel en Jakob Fuglsang in de aanval tijdens de Ronde van. De 5e etappe van de Ronde van Zwitserland serveert in de tweede helft een spervuur aan klimmetjes. Ook vandaag zijn er weer heel wat hoogtemeters te overwinnen maar het laatste gedeelte is wel overwegend vlak.

De historie van de Ronde van Zwitserland gaat terug tot 1933. Hij legde daarmee een goede basis voor het klassement. De Ronde van Zwitserland werd drie keer gewonnen door de legendarische Zwitserse coureurs Ferdi Kübler 1942 1948 en 1951 en Hugo Koblet 1950 1953 en 1955 en door de Portugees Rui Costa 2012 2013 en 2014.

Ronde van Zwitserland. Afbeelding van NEW YORK - AUGUSTUS 31 2017. De Zwitser Stefan.

Vandaag verwerken de coureurs in de Ronde van Zwitserland een heuvelrace. Na 25 kilometer knallen is het dan eindelijk raak. Volg de race live op Touretappenl.

Reacties Ronde van Zwitserland Koers zit erop wat waren de reacties. Een VPN is niet alleen nuttig om de Ronde van Zwitserland in het buitenland te volgen. Ronde van Zwitserland 2021.

3 hours agoRemco Evenepoel liet zichzelf zondag direct goed zien in de eerste etappe van de Ronde van Zwitserland. Dat wil zeggen zonder een tv-abonnement met de kanalen van Eurosport of te betalen voor één van de twee hierboven genoemde streams. In de rit tussen Küsnacht en Aesch moet net als gisteren zon 2700 meter hoogteverschil worden.

Anderen proberen in Zwitserland hun Giro-vorm nog wat op te rekken. Live verslag etappe 2. De afgelopen twee edities ging een Zuid-Amerikaan van INEOSSky er met de zege vandoor.

Grand Slam-kampioen Roger Federer van Zwitserland in actie tijdens zijn US Open ronde 2 gelijke van 2017 in Billie Jean King National Tennis Center stockfoto beelden en stockfotografie. Frauenfeld - Frauenfeld 109 km tijdrit De eerste etappe van de Ronde van Zwitserland was traditiegetrouw een tijdrit. De Ronde van Zwitserland gaat maandag verder met een etappe van 198 kilometer tussen Küsnacht en Aesch.

Marc Hirschi kan dan wel eens kanshebber nummer één zijn. 22 hours agoRonde van Zwitserland 2022. De kopman van Quick Step-Alpha Vinyl staat na Tirreno-Adriatico 11e en de Ronde van het Baskenland 4e voor zijn 3e.

Viermaal de Pfannenstiel 41 km a 46 procent en viermaal. Ronde van Zwitserland 2022. Gratis de Ronde van Zwitserland kijken met een VPN.

3 hours agoOpmerkelijk tafereel maandag in de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland. We geven de punchers voor deze etappe het lichte voordeel van de twijfel aangezien het zo een WK-omloop zou kunnen zijn in Küsnacht. Er wacht de renners weer het nodige klimwerk.

Ronde van Zwitserland De meerdaagse wielerwedstrijd Ronde van Zwitserland Tour de Suisse wordt sinds 1933 jaarlijks verreden in Zwitserland. Ronde van Zwitserland 2022. Alberto Bettiol ex-winnaar van de Ronde van Vlaanderen won in Aesch het pelotonsprintje voor de tweede plaats maar.

Cor Vos Adam Yates Daniel Felipe Martínez Remco Evenepoel Peter Sagan en Aleksandr Vlasov zijn enkele van de grote namen op de startlijst van de Ronde van Zwitserland. De Ronde van Zwitserland start op zondag 12 juni en finisht op zondag de 19e. Küsnacht - Küsnacht 178 km Rustig inkomen zat er absoluut niet in voor de renners.

In de 6e etappe is het buffelen geblazen. 13-06-2021 door Wilbert van der Velde 0 reacties. Ter ere van het 50-jarige bestaan van de Schweizerischer Rad- und Motorfahrer-Bund deed de wedstrijd dat jaar zijn intrede.

2 hours agoEcht vlakke etappes zitten er niet bij in deze editie van de Ronde van Zwitserland. 1 day agoNa de zege van Stephen Williams gaat de Ronde van Zwitserland verder met weer een serieuze etappe.


Elia Viviani Of Italy And Team Quickstep Floors Purple Points Jersey During The 101st Tour Of Italy 2018 Stage 20 A 214km Stage From Susa To Fietsen


Kletsnatte Vierde Etappe In Ronde Van Zwitserland Is Prooi Voor Christopher Juul Jensen 2018 Zwitserland


Tour De Romandie 2013 Prologue Cycling Weekly Cycling Photos Professional Cycling Cycling Weekly


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Cycling Race Mens Cycling Pro Cycling


I Pinimg Com Originals Ab 3a B2 Ab3ab258d183bfe


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Pro Cycling Cycling Road Cycling


Rui Costa Wielrenner Wikipedia Zwitserland


Laurent Fignon Cyclisme Laurent Fignon


2019 Maximilian Schachmann Wins 5th Stage Catalonie 29 Mrt


2019 Sam Benett Parijs Nice 3de Rit Parijs


Elia Viviani Wint 4e Etappe Van De Ronde Van Zwitserland En Tevens Nr 38 Vd Ploeg


Peter Sagan Racing Cyclist Sagan Cycling


Peter Sagan Ronde Van Vlaanderen 2018 Ciclista Ciclismo Atleta


Team Sky Photo Gallery Tour Stage Seven Gallery Mark Cavendish Cycling Photos Cycling


Tour De Suisse 2016 Stage 1 Results Cyclingnews Com Cycling Tour Tours Stage


Team Quick Step Floors Bike Team Cycling Team Cyclist


Tour De Romandie 2013 Prologue Cycling Weekly Cycling Photos Professional Cycling Cycling Weekly

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel